Fodbold Kunstgræs

Kunstgræs til fodbold?

Kunstgræsbaner skyder op flere steder i landet, og med god grund. At spille fodbold på en kunstgræsbane er nemlig en virkelig fed oplevelse. Specielt hvis banen og græsset er af den rette kvalitet. Hos Klingenberg Kunstgræs tilbyder vi kunstgræs i topkvalitet til alle formål. Skal kunstgræsset bruges på professionelt niveau, hvor der stilles strenge krav til kvalitet, er vi blandt andet leveringsdygtige indenfor kunstgræs godkendt af FIFA. Er det derimod en bane til haven, hvor der stadig er fokus på den gode spiloplevelse, tilbyder vi ligeledes kunstgræs hertil.

Vedligeholdelsesfri kunstgræsbane

Traditionelle kunstgræsbaner kræver en del vedligeholdelse, især ved opfyldning af indfyldningsmateriale. Hos Klingenberg Kunstgræs tilbyder vi en vedligeholdelsesfri kunstgræs i topkvalitet som stadig giver en fremragende spiloplevelse. Til vedligeholdelsesfri kunstgræs benyttes ikke indfyld, hvorfor det på længere sigt, er en rigtig god investering at vælge det som løsning


Så om det er en kunstgræsbane til haven, fodboldklubben eller boligforeningen, så har vi en løsning der matcher dit behov.

Brug for vejledning?

Du kan købe kunstgræs til fodbold direkte i webshoppen, men har du brug for vejledning, eller et uforpligtende tilbud på installation af kunstgræs, så kontakt os endelig på info@klingenberg-kunstgraes.dk eller ring på 46 15 20 14.

Attraktive priser på kunstgræs til fodbold

Ved installation og større indkøb af kunstgræs, har vi mulighed for at give særdeles attraktive priser - ring og høre mere på 46 15 20 14.

Fodbold 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7