Basketball Kunstgræs

Basketballbane

Vi leverer underlag i kunstgræs til basketballbaner i alle størrelser. At benytte kunstgræs som underlag, er oftest en billigere løsning end asfalt. Spiloplevelsen ved at benytte kunstgræs, er ikke helt så god som ved brug af asfalt, til gengæld er der andre fordele ved at benytte kunstgræs som underlag.

Underlag til basket, hockey og fodbold 

Underlaget er mere sikkert at færdes på og samtidig indbyder kunstgræsset til andre aktiviteter end kun basketball. Det kan være hockey eller fodbold, hvor kunstgræs som underlag giver en fremragende spiloplevelse. Da kunstgræs findes i alverdens farver, giver det ligeledes mulighed for at skabe en flot og kreativ, men samtidig alsidig og funktionel løsning.

7 års produktgaranti

Kunstgræs som underlag til basketballbaner er slidstærkt og egner sig godt både inde og ude. På vores kunstgræs er der 7 års produktgaranti, hvilket er din sikkerhed for et underlag i topkvalitet.

Så om det er en basketballbane i haven, skolen eller idrætsforeningen, har vi en løsning der matcher dit behov.

Brug for vejledning?

Du kan købe kunstgræs til basketball direkte i webshoppen, men har du brug for vejledning, eller et uforpligtende tilbud på installation af en basketballbane, så kontakt os endelig på info@klingenberg-kunstgraes.dk eller ring på 46 15 20 14.

Attraktive priser

Ved installation og større indkøb af kunstgræs, har vi mulighed for at give særdeles attraktive priser - ring og høre mere på 46 15 20 14.

Basketball 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4