Agility Kunstgræs

Agilitybaner

Vi leverer og installerer agilitybaner i alle størrelser. Uanset størrelse, ved vi, at noget af det vigtigste ved en god agilitybane, er selve underlaget. Hund og fører skal stå godt fast ved hurtige vendinger, det skal være stødabsorberende og samtidig af god kvalitet så det ikke bliver slidt i stykker. Med det for øje, har vi hos Klingenberg Kunstgræs nøje udvalgt et underlag i kunstgræs som egner sig bedst til formålet.    

Agilitybane i kunstgræs

Underlaget til agilitybanen er lavet af kunstgræs. Det er vedligeholdelsesfrit, slidstærkt og kunstgræsset egner sig godt både inde og ude. På vores kunstgræs er der 7 års produktgaranti, hvilket er din sikkerhed for et underlag i topkvalitet.

Stødabsorberende underlag

Kunstgræsset i sig selv er stødabsorberende, men mange foretrækker en agilitybane med ekstra stødabsorbering, da det er rarere for både fører og hund. Derfor er vi ligeledes leveringsdygtige i shockpads, der lægges under kunstgræsset og dertil giver et ekstra blødt underlag.

Så om det er en agilitybane i haven, klubben eller foreningen, har vi en løsning der matcher dit behov.

Brug for vejledning?

Du kan købe kunstgræs til agilitybanen direkte i webshoppen, men har du brug for vejledning, eller et uforpligtende tilbud på installation af kunstgræs, så kontakt os endelig på info@klingenberg-kunstgraes.dk eller ring på 46 15 20 14.

Attraktive priser

Ved installation og større indkøb af kunstgræs, har vi mulighed for at give særdeles attraktive priser - ring og høre mere på 46 15 20 14.

Agility 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2