Tennis Kunstgræs

Kunstgræs til tennisbaner

At spille tennis på kunstgræs bliver kun mere og mere populært. Det som klubber og tennisspillere især fremhæver, er den øgede tilgængelighed, holdbarhed samt det lave behov for vedligeholdelse.

Certificeret kunstgræs i topkvalitet 

I tennis er spiloplevelsen vigtig, hvorfor den tennisgræs vi forhandler er certificeret af ITF(International Tennis Federation). Det er samtidig din garanti for, at kunstgræsset er af topkvalitet, er slidstærkt og lever op til internationale standarder.

Minimal vedligeholdelse

Tennisbaner af kunstgræs er ligeledes attraktivt, da det giver mulighed for at spille i stort set alt slags vejr. Samtidig er vedligeholdelsen set i forhold til fx. rødgrusbaner minimal, hvorfor en tennisbane af kunstgræs især kan være interessant for private, hoteller, feriecentre osv.

Så om det er en tennisbane i haven, klubben eller feriecenteret, så har vi en løsning der matcher dit behov.

Brug for vejledning?

Du kan købe kunstgræs til tennis direkte i webshoppen, men har du brug for vejledning, eller et uforpligtende tilbud på installation af kunstgræs, så kontakt os endelig på info@klingenberg-kunstgraes.dk eller ring på 46 15 20 14.

Attraktive priser

Ved installation og større indkøb af kunstgræs, har vi mulighed for at give særdeles attraktive priser - ring og høre mere på 46 15 20 14.

Tennis 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  125,00 DKK Bestillingsvare

  125,00 DKK
  Bestillingsvare
 • Vis her
  219,00 DKK Bestillingsvare

  Er du på udkig efter en tennisgræs i topkvalitet, så er Italgreen 17 T en god løsning. Kunstgræsset Italgreen 17 TS er specialudviklet til tennis og samtidig certificeret af ITF(International Tennis Federation) - din garanti for et underlag, der lever op internationale standarder. Italgreen 17 T er en ideel kunstgræs som underlag til tennisbaner....

  219,00 DKK
  CERTIFICERET TENNISGRÆS
  Bestillingsvare
 • Vis her
  186,00 DKK Bestillingsvare

  Er du på udkig efter en slidstærk og billig kunstgræs, så er Italgreen 22 T et godt bud. Kunstgræsset Italgreen 22 T  egner sig godt som underlag til tennisbaner, hockeybaner, basketballbaner m.m. Fordele7 års produktgarantiTåler sollysIndeholder ingen skadelige stoffer100% genanvendeligSlidstærkPermeabel - vandgennemtrængeligMinimum...

  186,00 DKK
  Bestillingsvare
Viser 1 - 3 af 3